domingo, 3 de febrero de 2013

Aprenent a jugar a bitlles!

Després d'uns dies sense poder-me veure amb l'Hajar, ahir a la tarda vam quedar per anar a la "bolera" amb la Cristina i l'Ana. Al final, també es va apuntar una amiga de l'Ana, la Natally.

Aprofitant que l'Hajar i l'Ana no hi havien jugat mai vam decidir anar a la "bolera" per passar una tarda totes quatre juntes i passar-nos-ho bé, tot rient una estona. Així doncs, finalment vam anar totes cinc cap allà i malgrat que al principi a l'Ana li feia una mica de vergonya perquè no en sabia va acabar sent de les primeres! L'Hajar també s'ho va passar molt bé, hi posava moltes ganes, tantes que vam decidir que més endavant hi tornarem un dia ara que ja ha agafat una mica de pràctica. Al final la que ens va guanyar a totes, va ser l'amiga de l'Ana, que també li va agradar molt anar-hi, sobretot perquè va quedar primera!

Tot i un intent de fer algunes fotos, van quedar molt borroses i no es veuen bé, és una llastima perquè podríem haver tingut fotos molt divertides, suposo que ja tenim una excusa més per tornar-hi aviat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario